Direct hulp aanvragen


Wat heeft u nodig?

De Hulpkring

GEORGANISEERDE VRIJWILLIGE THUISHULP in LEEK

De Hulpkring is opgericht op 20 mei 1986. Het doel van de Stichting is:

De Hulpkring biedt aan alle inwoners, jong & oud, van de gemeente Leek en het dorp Nietap verschillende soorten van hulp.  Voor de hulp die we zelf niet bieden kunnen we doorverwijzen naar andere instellingen.

 

BESTUUR

De Hulpkring heeft een bestuur bestaande uit: Henk Cornelisse ( voorzitter), Harke Winter (secretaris), Hennie Evenhuis (penningmeester), Zweitse van der Wal,  Riek Speelman, Thea Bouius, Maria Maatman en Kea de Boer. Het bestuur vergadert 9 keer per jaar. De hulpaanvragen worden verwerkt door de telefoonwacht, die tijdens de openingstijden dienst heeft.
TELEFOONWACHTEN:  Joke van Goor,  Aaltje Lucassen, Maria Maatman, Lies Pijper, Kea de Boer,Dienke Reinders en Swaan van Zonneveld.

25