Direct hulp aanvragen


Wat heeft u nodig?

WELKOM bij de HULPKRING LEEK

        HULP DOOR VRIJWILLIGERS VOOR JONG & OUD

De Hulpkringheeft een nieuw telefoonnummer: 

               06-30858525

Wij bieden aan alle bewoners van de voormalige gemeente Leek en het dorp Nietap diverse soorten hulp. In Leek zijn verschillende organisaties actief op het gebied van de vrijwillige hulp. Dit zijn naast De Hulpkring onder meer: de Zonnebloem, Humanitas, het Rode Kruis en de Kerken. Wij informeren u graag over hun mogelijkheden.  

 DE VRAAGBAAK VOOR VRIJWILLIGE HULP

Naast het bieden van verschillende vormen van vrijwillige hulp, zoals vervoer en vriendschappelijk huisbezoek is De Hulpkring ook een vraagbaak voor alle inwoners in de gemeente Leek en het dorp Nietap. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 10.30 uur is er een medewerker aanwezig die samen met de hulpvrager op zoek gaat naar een oplossing voor zijn of haar probleem.

DE HULPKRING IS ER VOOR U !

De Hulpkring houdt kantoor in dienstencentrum " De Schutse" aan de Oldenoert 32 te Leek. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 10.30 uur.

Bel of kom gerust  langs. Of raadpleeg de mogelijkheden op onze website. U kunt ook met behulp van het contactformulier hulp en/of informatie aanvragen. Na het versturen van het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Image result for logo anbi

 

 

 

Fiscaalnummer/RSIN 8051.45.746​