Direct hulp aanvragen


Wat heeft u nodig?

VRIENDSCHAPPELIJK HUISBEZOEK

In de gemeente Leek wonen veel mensen met weinig sociale contacten. Vrienden/familieleden zijn weggevallen of verhuisd. Vriendschappelijk Huisbezoek kan de eerste stap zijn om op een eenvoudige manier nieuwe contacten op te bouwen.

Bel voor een afspraak

of vul het onderstaande formulier in.

Hoe werkt het?
U doet een aanvraag via de telefoon voor uzelf of voor een ander. De coördinator maakt een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Zij zoekt een vaste vrijwilliger, die u regelmatig bezoekt voor een gesprek of om samen iets te doen/ te ondernemen. Het contact dat u opbouwt is bedoeld voor langere tijd.

 

 

Direct hulp aanvragen

Via telefoon

0594 - 514232 ma-vr 9:00 - 10:30

Of vul het formulier in:

Hulpvraag:
Geslacht:*
Voorletters:*
Achternaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
* = Verplicht veld
Opmerking:
25