Direct hulp aanvragen


Wat heeft u nodig?

Terminale thuiszorg

Mensen die ernstig ziek zijn en weten dat het einde nabij is, willen in het algemeen het liefst thuis sterven, of in een omgeving die hier zoveel mogelijk op lijkt. Het verzorgen van een naaste in deze periode is erg zwaar voor de mantelzorger(s), ook al is er hulp van huisarts en thuiszorg.

HOE WERKT HET

In de gemeente Leek kunt u praktische ondersteuning krijgen van een vrijwilliger die een dagdeel of een aantal dagdelen per week bij u langs komt. De vrijwilligers zijn getraind, ze zijn betrokken omdat ze zelf een naaste hebben verloren of in de zorg werkzaam zijn (geweest). Zij bieden in eerste instantie emotionele steun door er gewoon te zijn, eventueel in combinatie met lichamelijke verzorging.
Voor informatie en/of opgave kunt u contact opnemen met Tineke Turksema,  "het Borghuys", van Panhuyslaan 16 te Leek. Het loket is geopend van maandag t/m donderdag van 9.00-12.30 uur.

 

Telefoon:  0594 - 552626

WAT KOST HET

Er zijn geen kosten verbonden aan de ondersteuning.

Direct hulp aanvragen

Via telefoon

0594 - 514232 ma-vr 9:00 - 10:30

Of vul het formulier in:

Hulpvraag:
Geslacht:*
Voorletters:*
Achternaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
* = Verplicht veld
Opmerking:
25