Direct hulp aanvragen


Wat heeft u nodig?

Hulp bij dementie

Voor een ieder die problemen begint te krijgen met het geheugen en de oriëntatie is er een vrijwilligersgroep actief die ondersteuning wil bieden. Hetzij aan de dementerende, hetzij aan de mantelzorger. Deze hulp wordt in drie vormen gegeven:

HOE WERKT HET

Voor informatie en/of opgave kunt u contact opnemen met Erika Wassink, locatie "het Borghuis", van Panhuyslaan 16 te Leek. Het loket is geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 - 12.30 uur. U kunt zowel bellen als even langs komen.

Telefoon: 0594 - 552626

WAT KOST HET

Met uitzondering van eventueel gemaakte reiskosten en materiaalkosten is gebruik maken van de bezoekdienst en ondersteuning bij het maken van een levensboek gratis. Voor het lenen van artikelen via de dementheek vragen wij een kleine bijdrage per artikel. Ook kunt u abonnee worden voor € 32,50 jaar en zo onbeperkt onze artikelen lenen.

Direct hulp aanvragen

Via telefoon

0594 - 514232 ma-vr 9:00 - 10:30

Of vul het formulier in:

Hulpvraag:
Geslacht:*
Voorletters:*
Achternaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
* = Verplicht veld
Opmerking:
25