Direct hulp aanvragen


Wat heeft u nodig?

Administratief maatje

De vrijwilligers van het Administratief Maatjesproject bieden hulp bij het houden van een goed overzicht over post die binnenkomt en die eruit gaat. De hulp is bedoeld voor  ouderen die hulp nodig hebben om de administratie op orde te krijgen en te houden.

HOE WERKT HET

De ouderenadviseur (Tineke Turksema - Buring) bekijkt na aanmelding of u voor deze hulp in aanmerking komt. Wanneer dit het geval is, dan brengt zij u in contact met één van de vrijwilligers.  Wanneer u gebruik wilt maken van deze dienstverlening kunt u zich aanmelden bij de informatiebalie van" De Schutse", Oldenoert 32 te Leek, en vragen naar de ouderenadviseur.
Het Loket is geopend van maandag t/m donderdag 9.00 - 12.00 en van 13.30 - 16.30 uur.  Vrijdag van 9.00-12.00 uur. Telefoon:

0594 - 512334

WAT KOST HET

Er wordt een eigen bijdrage van € 15,-- per jaar gevraagd. Dit is exclusief eventuele materiaalkosten. 

 

Direct hulp aanvragen

Via telefoon

0594 - 514232 ma-vr 9:00 - 10:30

Of vul het formulier in:

Hulpvraag:
Geslacht:*
Voorletters:*
Achternaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
* = Verplicht veld
Opmerking:
25